Noe som er forevig høres ut som en klisjé, men det er nettopp dette et kamera kan gjøre. Et øyeblikk som er viktig for deg eller noen du kjenner, kan gjennom fotografi vare for alltid.

Mange har kanskje ikke så mange spennende hendelser å se fram til, spesielt nå under en pandemi som rammer hele verden. Derfor har mange begynt å ta helt tilfeldige bilder av alt og ingenting. Nå skal vi foreslå et par hendelser som kan være gøy å gi et øyeblikks oppmerksomhet.

Vektreduksjon

Ønsker du å komme inn i de nye klærne fra https://www.na-kd.com/no, kan du forevige at du går ned i vekt. Kanskje har du endelig fått motivasjon til å trene, eller prøve en ny, lovende diett? Dokumenter fremgangen din underveis. Vektreduksjon er noe som tar tid, så å regelmessig ta bilder kan være inspirerende, da det blir lettere å se fremgangen. Tenk så glad du blir den dagen det lekre antrekket passer!

Det er viktig å ha gode lysforhold når man tar bilder innendørs, men du trenger ikke bekymre deg for om du er likt plassert hver gang. Vektreduksjonsprestasjoner er et svært godt utgangspunkt for en blogg. Legger du ut bildene på Instagram og er komfortabel med det, kan det kanskje også bli penger i pungen?

Se håret gro

Slike lange prosjekter kan være litt krevende, både fordi man trenger de samme kulissene og i det hele tatt huske å forevige øyeblikket. Men har du snaua deg i mangel på frisør, kan du ta et nytt bilde hver dag. Det du bør gjøre er å stille deg inntil en vegg. Da kan du huke av små merker i tapeten, slik at du vet nøyaktig hvor du hadde hodet sist. Sørg for å merke av høyden på stativet slik at vinkelen blir helt lik hver dag.

Nå er det bare å ta et bilde hver dag og se håret gro.qusq-lite