2018 har vært et fantastisk år så langt, og det har bydd på mange øyeblikk. Avhengig av hvem du er, så har det vært mange øyeblikk å se tilbake på. Hva er vel da bedre enn å se tilbake på bildene?Det er derimot her mange ikke akkurat har de samme mulighetene. Noen er simpelthen flinkere til å ta bilder enn andre, og sånn er det bare. Kanskje tok du de fleste av bildene dine med mobilen, mens vennen din hadde et speilreflekskamera. Da er det vanskelig å holde følge i henhold til kvaliteten. Enda verre er det dog om du ikke har tatt et eneste bilde. Da har du simpelthen ingenting å se tilbake på for året som var. Et godt nyttårsforsett kan da være å sette i gang med å ta flere bilder, og kanskje kan du til og med gjøre dette til din hobby. Fotografi er i konstant vekst som en hobby her til lands, og det er ikke uten grunn. Interessen vokser, utstyret har gått ned i pris, og det er ikke minst ufattelig gøy. Derfor bør dette uten tvil være en prioritet for deg i året som kommer.

Få en pangstart på ditt nyttårsforsett med denne hobbyen og lag et flott motiv med diverse nyttårs dekorasjoner i forskjellige farger og mønstre. Kanskje kan du få et par av dine venner eller familie til å posere for et par bilder også. Viktigst av alt denne kvelden vil nok derimot være fyrverkeriet. Dersom du har gått til innkjøp av et flott speilreflekskamera, så kan du fort få det riktig gøy denne kvelden. Med tusenvis av forskjellige smell på himmelen i løpet av kvelden, så bør det ikke være noe problem med å finne motiver. Kanskje lyser også fyrverkeriet opp motiver under seg som du aldri før har sett lyst opp i mørket.

Allerede fra dag en med ditt nye nyttårsforsett så vil du garantert merke at de kreative sansene sparkes i gang. Det er en god følelse, og det er nettopp derfor så mange elsker fotografi. Det er noe helt eget bak det å bevege seg ut i naturen og ta bilder her også. Dersom du for fullt skal sette i gang, så er det her du bør legge de fleste besøkene. Kanskje er du fortsatt bare en amatør, men her får du mange motiver å øve deg på gjennom året. Det som er så unikt er at motivene endrer seg med sesongene, og før du vet ordet av det er det sommer og høst igjen. Få med deg noen skikkelige godbiter i løpet av året! Fotografi er nok en hobby du neppe vil angre på at du tok på deg, da den byr på veldig mye gøy!qusq-lite