Gratis Strømforsyning

Hver dag, bruker vi elektrisk energi, når du bruker fjernsynsapparater eller husvarme og klimaanlegg. Hadde det ikke vært greit å produsere gratis strøm på egen hånd? Kan du konstruere din personlige elektriske generator?

Elektrisitet er egentlig et form for energi akkurat som varme og lys. Naturlig forekommende elektriske kilder er imidlertid vanskelig å finne, og de fleste produserer bare lite eller ingen kraft. Ta som en statisk elektrisitet som gjør at armhåret ditt stiger opp i et luftkondisjonert rom. Derfor er strøm bare et produkt for å skifte energikilde til elektrisitet. Og fordi det er mulig, kan vi miniatyrisere elektrisk kraftproduksjon.

Det mest vanlige alternativet til å produsere strøm selv er fra et solpanel. Solcellepaneler omfatter fotovoltaiske celler, eller lyskraft til elektriske omformere. Stråler fra solpanelet aktiverer fotovoltaceller som produserer spenning. Spenningen som produseres fra hver celle, er ganske liten. På grunn av dette er cellene enten koblet i serie eller parallelt for å kunne produsere det angitte spenningsnivået. Faktisk har solcellepaneler ulemper. Først er det at de er veldig dyre å kjøpe. For det andre har de en lav effektivitetspoeng i forhold til andre elektriske generatorer. Så hvis du har planer om å produsere strøm med solcellepaneler, bør du forberede din lommebok.

En annen vanlig strategi for å produsere strøm er å forvandle vind til elektrisitet. En vindmølle er nødvendig for denne metoden. I utgangspunktet er en vindmølle en dynamo (den generelle delen for en motor eller generator) knyttet til en turbin som roteres av vindenes kraft. Turbinen samler vindenergien, mens dynamoen konverterer den mekaniske kraften fra vinden til elektrisiteten. Som sagt ovenfor er en dynamo en generell tidsperiode for en motor. Hvis en dynamo konverterer elektrisk energi til mekanisk kraft, er det en motor. Hvis det konverterer mekanisk kraft til elektrisitet, er det en generator.
Sammenliknet med solpaneler, gir vindgeneratorer en reell økt effektivitet. Likevel bør vindturbinen være orientert der vinden er sterkest for høyere elektrisk produksjon.

Både fotovoltaiske paneler og vindturbiner produserer ikke elektrisitet dersom det ikke er sollys og vind. Lagring av generert strøm i et batteri er en løsning på dette problemet- Batterier. Når du bruker batterier, spesielt med høye karakterer. Når kortsluttet, kan de produsere fatale ulykker.

Det er noen levedyktige valg for å skape din egen strøm enten om du vil å få billigere strøm eller helt egenprodusert. Det er bare et spørsmål om noen undersøkelser, en liten prøving og feiling, og av en liten mengde tålmodighet kan du generere praktiske mengder elektrisk energi. Bare vær oppmerksom på å ta sikkerhetstiltak når du håndterer strøm.

Categories: Generelt

Tagged as: , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *